Etiket arşivi eksantrik pompa

ileadmin

Hijyenik mono pompalar

food pumpMono pompalar gıda ve içecek endüstrisinde üretimin her kademesinde çok önemli bir yer tutmaktadır. Şarap sektöründe açık tasarımlı Sydex W ve WL serisi mono pompalar,  hijyen uygulamaları için özel olarak tasarlanmış Sydex H serisi hijyenik mono pompalar çok geniş kullanım alanında sahiptir. Zeytinyağı endüstrisi, mezbahalar, çikolata  endüstrisi, sebze ve meyve suyu fabrikaları, balık çiftlikleri, süt ve süt ürünü fabrikaları, şeker fabrikaları, bira fabrikaları, maya endüstrisi mono pompaların yoğun olarak kullanıldığı endüstrilerdir. Kullanım ve uygulama alanları ile ilgili daha geniş bilgi almak için tıklayınız…

ileadmin

Çamur transfer mono pompaları

mono pompa filtre pres
Mono pompalar yüksek viskoziteli, yoğun ve aşındırıcı akışkanları transfer için mükemmel çözüm sunduklarından birçok farklı endüstrilerde çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Mono pompaların yoğun olarak kullanıldığı alanlardan biride çevre sektörüdür.

Devamını oku

ileadmin

Mono pompa olası arıza ve çözümler (III)

sydex pompa_3

Bu küçük yazı dizimizin 3. kısmına geldik, bu kısımda mono pompalar çalışırken rastlayabileceğimiz olası arıza ve çözümleri ile devam ediyoruz.

Devamını oku

ileadmin

Mono pompa olası arıza ve çözümler (II)

sydex pompa_2Mono pompa olası arıza durumlarında yapmamız gerekenleri daha önceki yazımızda ele almıştık, bu yazımızda da çalışan ama istenen performansı vermeyen mono pompaların olası arıza ve çözümlerine değineceğiz.

Devamını oku

ileadmin

Mono pompa olası arıza ve çözümler (I)

sydex mono pompaMono pompalar kullanıldıkları uygulamalar ve transfer ettikleri akışkanlar göz önüne alındığında, işletmelerde en ağır şartlar altında çalışan ekipmanlardan birisidir dersek sanırım çokta yanılmış olmayız. Bu nedenle mono pompalar bakıma ve periyodik olarak parça değişimine ihtiyaç duyan ekipmanlar arasındadır. Bu periyodik bakımlar aksatıldığında pompanın arızalanması ve devre dışı kalarak çalışmaması olası bir durumdur. Çalışmayan bir mono pompa için hemen servisimize başvurabileceğiniz gibi, kendi imkanlarınızla da yapabileceğiniz bir takım temel kontroller var.

Devamını oku