Etiket arşivi disk difüzör

ileErdem

Bingöl AAT Turbo Blower Montajı Tamamlandı

Eta Ekipman pazar lideri olduğu turbo blower piyasasında referanslarına bir yenisini daha ekledi. Bingöl belediyesi fen işleri müdürlüğünün ihalesini gerçekleştirdiği ve Bingöl belediyesi evsel atıksu arıtma tesisinde kullanılacak olan ekipmanların ihalesi firmamızda kalmıştı. İhale kapsamında; arıtma tesisinde mevcut roots blowerlelerin turbo blowerlerle değiştirilmesi, çöktürme havuzu savaklarının yenilenmesi, ana terfi pompasının temini ve terfi binası içine gaz dedektörü temini işi montaj dahil olmak üzere firmamızda kalmıştı. Sözleşme sonrası sipariş edilen ekipmanların imalatları tamamlanmış, teslim süreleri içerisinde sahaya ulaştırılmış ve mekanik montajları da firmamız teknik personelince tamamlanmıştır.

Devamını oku

ileErdem

Çorlu Deri OSB Atıksu Havalandırma Sistemini Yeniledi!

Eta Ekipman sektördeki gelişmeleri yakından izlemeye ve arıtma teknolojilerindeki yenilikleri ülkemizle buluşturmaya yönelik yaptığı çalışmalara devam etmektedir. Bu kapsamda Çorlu Deri OSB atıksu arıtma tesisinde yapımını üstlendiğimiz ‘atıksu havalandırma ekipmanlarının değişimi ve revizyon işi’ benzer diğer tesislere de örnek olacaktır.

Devamını oku

ileErdem

Diyarbakır atıksu arıtma tesisinde difüzörlerimiz devreye alındı

Diyarbakır merkezi atıksu arıtma tesisi havalandırma havuzlarında kullanılmak üzere 26.000adet Edi marka 12” difüzörlerimizin montajı bitirilerek devreye alındı. Eta ekipman olarak bu projede sadece ekipman tedariği yapmakla kalmayıp, montaj-işçilik dahil anahtar teslim projeyi üstlendik.

Devamını oku

ileErdem

İlbank çalışanlarına havalandırma sistem çözümü semineri verildi.

02.12.2014 tarihinde İlbank Ankara genel müdürlük binasında iller bankası personeline Neuros turbo blowerler ve Edi difüzörler ile ilgili seminer verdik. Satış müdürümüz Gürol AHALİ ve proje müdürümüz Levent ÖZTÜRK’ün sunum yaptığı seminere geniş çapta katılım olması, bu akılcı teknolojileri daha çok kişiye duyurabilme anlamında bizleri mutlu etti. Öncelikle turbo blower ve difüzör sistemler hakkında ayrı ayrı ürün bilgisi verdiğimiz seminerimize, bu ürünlerin birlikte nasıl daha verimli kullanılabileceği üzerinde duran, toplam havalandırma sistemleri çözümü başlığı altında anahtar teslim çözüm önerileriyle devam edildi. Katılımları ve ilgilerinden dolayı iller bankası personeline teşekkür ederiz.

ileadmin

Difüzör çeşitleri

Atık su arıtma tesislerinde, özellikle havalandırma havuzlarında yaygın olarak kullanılan difüzörler karşımıza çeşitli şekil ve malzemelerde çıkar. Malzeme, difüzörün şekil-boyutu, kabarcık boyutu gibi özelliklere göre birbirlerinden ayrılmaktadır. Difüzörler kullanılmaya başladıkları günden itibaren optimum performans ve verimi yakalamak adına değişik özellik ve şekillerde denenmiştir. Bu farklılıkları kısaca özetlemekte fayda var.

Devamını oku