Etiket arşivi edi disk difüzör

ileErdem

Çorlu Deri OSB Atıksu Havalandırma Sistemini Yeniledi!

Eta Ekipman sektördeki gelişmeleri yakından izlemeye ve arıtma teknolojilerindeki yenilikleri ülkemizle buluşturmaya yönelik yaptığı çalışmalara devam etmektedir. Bu kapsamda Çorlu Deri OSB atıksu arıtma tesisinde yapımını üstlendiğimiz ‘atıksu havalandırma ekipmanlarının değişimi ve revizyon işi’ benzer diğer tesislere de örnek olacaktır.

Devamını oku

ileErdem

Difüzör membran ömrü

Difüzör membranların ömrü nedir?  Bu oldukça basit görünen ve sık sorulan bir sorudur. Ancak doğru cevabı verebilmek için detaylı olarak düşünmek  ve membran ömrünü iki ayrı kategoride incelemek gerekir.

Membran mekanik ömrü ; fiziksel ömür olarak da bilinen mekanik ömür, membranın atıksu içerisinde yok olmadan kalabileceği süredir. Ancak mekanik olarak var olan bir ürün aslında fonksiyonel olmayabilir.

Membran ekonomik ömrü ; kabul edilebilir oksijen transfer verimine sahip ve kabul edilebilir basınçta çalışmaya devam eden membran ömrü olarak nitelendirilebilir.

Devamını oku

ileErdem

IFAT Eurasia fuarındaydık…

Eta Ekipman bu yıl Türkiye’de ilk defa düzenlenen IFAT Eurasia fuarına katılarak çevre teknolojileri alanında temsilciliğini yaptığı ürünleri, kullanıcıların beğenilerine sundu. Fark yaratan teknolojik yaklaşımları müşterileri ile buluşturmayı amaç edinen firmamız, katılımın oldukça fazla olduğu fuar boyunca yenilikçi ürünlerini son kullanıcı ve proje firmaları ile buluşturdu.

Alışılagelmiş ve gelişen teknoloji karşısında güncelliğini yitirmiş artıma ekipmanlarına bambaşka bir soluk getiren; Neuros turbo blower, Aquasystems turbo aeratör, CST civatalı tank ve EDI tüp ve disk difüzörler gibi ürünlerimizin, kullanıcılara sistem verimliliği ve işletme maliyetleri adına alışılagelmişin dışında sunduğu çözümler standımızı ziyaret eden müşterilerimize aktarıldı.

Devamını oku

ileadmin

İSKİ Ataköy AAT Disk Difüzör Montajı Tamamlandı

Türkiye’nin en büyük biyolojik atıksu arıtma tesislerinden biri olan Ataköy ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde kullanılacak toplam 54.000 adet EDI Flexair 9” disk difüzör montajı tamamlandı. Havalandırma havuzu difüzör montaj dizaynını da  EDI firmasının üstlendiği projenin borulaması ve montajı Eta Ekipman tarafından gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında;

– 54000 adet EDI Flexair 9” Membran disk difüzör
– 87 adet / 355 Tee
– 87 adet / 250 Kollektör
– 1827 adet / 100 Havalandırma borusu
– 7641 adet support kullanılmıştır.

EDI difüzör hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.